Garmins mange muligheder

Garmin har mange typer af instrumenter til forskellige formål. Er du også i tvivl så kan du her få den komplette guide. 

GPSMAP 8400-Serien
Topmodellen til sejlere og sportsfiskere
GPSMAP 8400 - serien er til den kræsne sejler hvor kun det bedste er godt nok. Den fås i størrelser 10", 12" og 16". Fælles for dem er at de har knivskarpt billede og er fuldt ud netværkskombatible. Modellene fås med og uden ekkolodsmodul. Hvis man vælger med ekkolodsmodul, kan du tilslutte en transducer og dermed få data og billeder af bunden.
Se 8400-serien her
Topmodellen til sejlere og sportsfiskere

GPSMAP 8400-Serien i 3 forskellige størrelser

GPSMAP® X3-SERIEN
MERE SKÆRM, MINDRE KABINET
Garmins mest populære plotterserie er blevet klædt på til at stå side om side med topmodellerne i 8400-serien i kraft af forbedret skærm og hurtighed, og SD-læseren sidder nu bag på instrumentet for det slankest mulige kabinet.
Se X3-serien her
MERE SKÆRM, MINDRE KABINET
GPSMAP® 1222- & 1022-SERIEN
SMÅ BÅDE SKAL OGSÅ HAVE STORE SKÆRME
Oplev den avancerede GPSMAP 1022/1222 plotterserie, som i xsv-versionerne har indbygget Garmin CHIRP-fishfinder, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü. Selv en mindre båd der sejler under barske forhold kan udstyres med de lækreste skærme og de mest softikerede funktioner, perfekt interegeret med lynhurtig knapbetjent brugerfalde med programmerbare taster og multifunktions-drejeknap.
Se 1222/1022-serien her
 SMÅ BÅDE SKAL OGSÅ HAVE STORE SKÆRME
ECHOMAP SERIEN
FÅ DET BEDSTE UD AF DIN TID PÅ VANDET
Har du ikke brug for Garmin netværk til radar eller deling af søkort mellem plottere, så er ECHOMAP det rigtige valg. Ultra er topmodellerne i 12” eller 10” – standardvalget især for den ambitiøse jollefisker. Til 2023 har vi opgraderet de 9", 7” og 6” touchscreenmodeller med supplerende knapbetjening under navnet UHD2 sv, så de ikke står tilbage for Ultra på hverken hurtighed, skærmkvalitet eller det forbedrede design på den geniale klikholder, som er ECHOMAP seriens kendemærke – den samlede monteringstid er cirka et sekund.
Se Echomap-serien her
FÅ DET BEDSTE UD AF DIN TID PÅ VANDET

Echomap-serien findes i flere størrelser

STRIKER VIVID SERIEN
SÅ MEGET MERE END BARE EKKOLOD
Garmin var først med at inkludere GPS i alle vores fishfinders - en STRIKER viser ikke bare fisk og strukturer under båden, men hjælper dig også til at finde tilbage til noget interessant og viser din fart over grunden så du ved, om din agn fisker som den skal. Mens du fisker, giver Quickdraw Contours dig mulighed for at generere dine helt egne super-detaljerede dybdekort over området.
Se STRIKER-serien her
SÅ MEGET MERE END BARE EKKOLOD