Nautisk Udstyr
OM OS
Hos Nautisk butikkerne møder du specialister, som kender svaret på alle dine spørgsmål om bådpleje, vedligehold og renovering. Butikkerne er selvstændige, men vi køber ind sammen, for at sikre de bedste priser og de mest aktuelle kampagner. Det betyder at du kan få varer fra alle de større leverandører, sammen med en lang række specielle varer, som du kun finder hos os. Hvert år udvælger vi varer fra verdens førende producenter, som vi lagerfører. Det vi ikke har - skaffer vi.
Se butikkerne her
OM OS
Gør en Forskel for Planeten
Miljøvenlig Pakning hos Nautisk Udstyr
Hos Nautisk Udstyr tager vi vores ansvar for miljøet alvorligt. Når vi sender pakker ud til vores kunder, stræber vi efter at minimere vores økologiske fodaftryk ved at genbruge tidligere kasser, som stadig er i perfekt stand. Ved at genanvende disse kasser reducerer vi mængden af affald og ressourcer, der bruges i vores forsendelsesproces. Vil du læse mere om miljøvenlig pakning, så ser mere via linket her:
Miljøvenlig pakning
Miljøvenlig Pakning hos Nautisk Udstyr
SALG AF NYE BÅDE
Vi er importør og forhandler af Cranchi, Rhea og Dufour og har et stort udvalg af nye og brugte både
Se vores både her
SALG AF NYE BÅDE SALG AF NYE BÅDE
GARANTI FOR GOD SERVICE
Uddannet personale med stor faglighed og enormt servicegen. Det er din garanti for god sparring i valg af udstyr til din båd
Mød os her
GARANTI FOR GOD SERVICE GARANTI FOR GOD SERVICE