Nautisk Udstyr
OM OS
Hos Nautisk butikkerne møder du specialister, som kender svaret på alle dine spørgsmål om bådpleje, vedligehold og renovering. Butikkerne er selvstændige, men vi køber ind sammen, for at sikre de bedste priser og de mest aktuelle kampagner. Det betyder at du kan få varer fra alle de større leverandører, sammen med en lang række specielle varer, som du kun finder hos os. Hvert år udvælger vi varer fra verdens førende producenter, som vi lagerfører. Det vi ikke har - skaffer vi.
Se butikkerne her
OM OS
Gør en Forskel for Planeten
Miljøvenlig Pakning hos Nautisk Udstyr
Hos Nautisk Udstyr tager vi vores ansvar for miljøet alvorligt. Når vi sender pakker ud til vores kunder, stræber vi efter at minimere vores økologiske fodaftryk ved at genbruge tidligere kasser, som stadig er i perfekt stand. Ved at genanvende disse kasser reducerer vi mængden af affald og ressourcer, der bruges i vores forsendelsesproces. Vil du læse mere om miljøvenlig pakning, så ser mere via linket her:
Miljøvenlig pakning
Miljøvenlig Pakning hos Nautisk Udstyr
Katalog
Se vores katalog med masser af inspiration og godt udstyr til dig og din båd. Vi udvælger kun produkter vi selv ville sætte i vores egne både. Det er din sikkerhed for god kvalitet til gode priser.
Se katalog her
Katalog Katalog
En del af Nautisk Udstyr
8 butikker i hele landet sørger for den personlige service og gode råd til dig. Find din nærmeste butik og bestil med click'n'collect.
Find din butik
En del af Nautisk Udstyr En del af Nautisk Udstyr